Инструкции за употреба Prostaffect

Инструкции за употреба на капсули Prostaffect

Prostaffect е изцяло ново решение за подпомагане здравето на простатата в България. Той е доставен на дигиталния пазар от вероятния производител през пролетта на 2020 г. Известно е, че повечето от изброените компоненти значително подобряват работата на мъжките пикочно-полови и репродуктивни системи. Производителят също многократно е заявявал, че подобрява и правилното функциониране на простатната жлеза. Повечето от наличните отзиви на клиенти и отзиви на онлайн форуми за интимност също потвърждават това. Коментарите, рецензиите и мненията са предимно положителни. Те не включват сериозни оплаквания относно появата на негативни странични ефекти, алергични реакции или други противопоказания. Но за правилния ефект трябва да използвате капсулите стриктно следвайки инструкциите.

Инструкции за правилната употреба на капсулите Prostaffect

Prostaffect е капсула с иновативна формула, която съчетава даровете на природата с модерната наука. Те трябва да се консумират веднъж на ден, за предпочитане половин час преди планираното хранене. Препоръчително е да се пият капсули с много вода. Симптомите на болката изчезват след първата седмица на употреба. Ще трябва да чакате по-дълго за по-дълбоко действие. Това зависи от тежестта на заболяването, както и от индивидуалните условия на организма.

Няма нищо по-лесно от приемането на ежедневни капсули за повишаване на либидото при мъжки Prostaffect. Те са покрити с тънкослойно покритие, което лесно засяга стомашно-чревната система. Единственото нещо, което посоченият производител на Prostate Solution Better Performance вероятно съветва потребителите, е да следват указанията за употреба. Те са съставени под формата на обширно ръководство за употреба и приложение. Контейнерът с продукта трябва да се съхранява на сухо и хладно място. Не трябва да се излага на пряка слънчева светлина.

Как да използвам продукта правилно? Има три лесни стъпки.

Инструкции за употреба на капсули
Етап 1 Стъпка 2 Стъпка 3
Не превишавайте 2 (две) капсули на ден. Правете това около 30 минути преди редовното си хранене! Не забравяйте да останете физически активни, да ядете здравословни храни на простатата и да пиете много течности! Повтаряйте този процес всеки ден в продължение на поне цял календарен месец!

Пълният курс на прием на лекарството е 30 дни (един календарен месец). Ако е необходимо, след известно време можете да повторите курса за превенция.

Показания за употреба

Симптомите на простатит обикновено се развиват постепенно и могат да бъдат открити достатъчно рано. Случва се обаче, че влошаването на здравето идва внезапно, тогава имаме остър простатит. Пренебрегването на всички симптоми може да допринесе за влошаване на качеството на сперматозоидите, появата на кръв в спермата и значително намаляване на сексуалното желание. Симптоми на простатит:

  • Уринарна инконтиненция.
  • Често налягане върху пикочния мехур на урината.
  • Треска и силна болка в перинеума.
  • Дразнеща, пареща болка при уриниране.
  • Увеличена простата при ректален тест.
  • Трудности при постигане и поддържане на ерекция.
  • Намалено качество на сексуалния живот.
  • Преждевременна еякулация.

Противопоказания за употреба

Капсулите нямат противопоказания поради естествения им състав. Единственото условие, при което не можете да използвате продукта, е индивидуалната непоносимост към един от компонентите.